Torsdagslooken!Idag kändes det viktigt att ta hand om mig själv lite extra efter ett par tuffa dagar, så även om det är en helt vanlig torsdag fick det bli en lite festligare makeup - var ju tvungen att testa nya ögonskuggan. Vad tycks?

Till historian hör att jag blev utmanad att prova lite färg istället för mina vanliga skuggfärger svart och skimrande vitt. Ögonskuggorna från TheOne visade sig vara riktigt bra, och det bästa är att de går att använda både så som de är, men också med fuktad pensel för en mer intensiv pigmentering - toppen för mig som gärna målar en eyelinerlik skugga!

Vilka färger är DINA favoritfärger på ögonskugga?

Lockarna i håret fick jag av att ha i Advanced Care Weather Resist Protecting Hair Amplifier från HairX i håret innan sängdags igår, sedan tvinnade jag allt hår och snurrade upp en knut på huvudet som jag fäste med gummisnoddar.
Vaknade idag med ett fantastiskt hårsvall - helt utan värmeslitage!
- Hur bra är inte det? :)Och vet du?
Det bästa av allt är att samtliga produkter jag använt kan du hitta i min beautyshop hos Oriflame HÄR

Antingen handlar du där direkt, eller så hör du av dig till mig så beställer jag till dig och levererar personligen eller per post (då står du för portot), och då får du utöver din beställning även en liten present från mig - bra va!  :)

Kommentarer