Naturlig MakeUp - inget krångel!


Makeup behöver inte vara avancerat för att kännas bra! Dagens look är ganska subtil, men med lite rååååååsa läppstift för att glassa till en gråtrist eftermiddag. 💄💋 Jag tänkte visa här vad jag använt, och jag kan redan nu avslöja att det är ett par delar Love Nature & Giordani Gold, samt lite TheOne och också Oncolour!En hudvårdsserie från Love Nature med Ekologisk Aloe Vera och kokosvatten lät så frestande fräscht att jag bara var tvungen att prova (och ja, denna gången höll doftprovet i katalogen absolut vad det lovade), och jag är faktiskt väldigt positivt överraskad! Detta är en mycket prisvärd produktserie som svalkar och piggar upp vilken glåmig och trist dag som helst!
Den doftar friskt och gott och är lätt och absorberas snabbt av huden.
Det finns även en 2-i-1 Mask & Scrub i samma serie (se separat blogginlägg om den produkten), men idag använde jag bara följande produkter:

LoveNature Ekologisk Aloe Vera & Kokosvatten

Om nu någon är nyfiken även på 2-i-1 Mask & Scrub i samma serie, så finns den HÄR!Ja, och så över till dagens makeup. Inte supermånga krångliga ingredienser, utan ganska lätt och diskret, även om jag i dag unnade mig att använda foundation, vilket jag gör ganska sällan så här års, nu var det mest för att få prova på Giordani Golds lätta Liquid Silk - och jag är mer än nöjd! Vilken strålande produkt!

Jag har använt följande produkter i ungefär den ordningen jag räknar upp dem:Oriflames MakeUp-penslar är riktigt bra och inte gjorda av djurhår. Du hittar ett urval HÄR!

Och ja, jag är nöjd med slutresultatet - vad tycker du?

Kommentarer