Att vara sitt bästa jag - inifrån och ut!

Efter en livskris för några år sedan har jag gjort en hejdundrande resa, på allvar sett över mitt liv, prioriteringar och vad jag mår bra av. Jag har jobbat väldigt mycket med välmående, insikter och att lära känna mig själv på nytt, mest fokus på insidan alltså. Den resan pågår ständigt, men nu har jag kommit så långt att jag flyttat ut det stora arbetet utanför hjärtat och själen enbart, och börjat jobba aktivt med att ta hand om mig själv, jag blir ju inte yngre... Ett steg i taget, lagom och lungt för att undvika bakslag.

Oriflame är en del av den processen! Här har jag möjlighet att dels hitta produkter som hjälper mig att må lite bättre, ger mig nya positiva rutiner att följa - och ja, faktiskt gör att jag känner mig lite extra fin i vardagen. Jag kan ärligt säga att bara genom att hitta hudvårdsprodukter jag tycker om och som passar mig, så mår jag mycket bättre varje dag. Både känsla och doft gör att jag påverkas på ett mycket positivt sätt. Jag trodde inte det hade så stor påverkan som det faktiskt har... Bara en viss parfym kan få mig att dansa omkring här hemma!
Dessutom får jag lite extra hjälp på traven att komma ut och träffa härliga människor och komma tillbaka till det sociala livet jag nu under lång tid skärmat av mig ifrån.
Jag hoppas att jag kan inspirera dig också, dels till att hitta nya rutiner som får dig att må lite bättre, men även till att våga se på dig själv i ett lite annat ljus och kanske till och med våga prova nya saker!
Jag berättar gärna om det finns funderingar, håller gärna visningar om man vill det, inom rimligt avstånd förstås! Vill man prata med mig direkt så tar vi det på telefon. Vill du också vara med i mitt team? Ja men säg till, då ordnar vi det med, som kunsult själv har du ju lite extra rabatter och spännande erbjudanden!
Välkommen hit!
// Linda

Kommentarer